VelkommenREPRÆSENTATION

REPRÆSENTATION

REPRÆSENTATION

Corona Lifecare A/S repræsenterer i Danmark en kundereference på over 75 kardiologiske, lungemedicinske og neurologiske centre for klinik og forskning. Vi dækker i Danmark mere end 85% af al Holter monitorering (langtids-EKG diagnostik) og repræsenterer en leveret pulje af 2200 patientenheder – herunder mere end 1700 Holter/EKG enheder. Vore kunders patientdatabaser med Sentinel servere i alle landets regioner er styrkede – p.t. er mere end 280 aktive Sentinel klienter. Kontakt os eventuelt for en specificering af disse referencer!

Udover at være valgt af Spacelabs som dansk eksklusiv distributør af også området for døgnblodtryk ( Se mere… )  er CoronaLifecare samtidig distributør for og samarbejdspartner med anerkendte og velkonsoliderede medicoudviklere og -producenter. Alle er de ledende leverandører i feltet og producerer kun højeste kvalitet af medicoteknisk udstyr og applikationer indenfor kardiologi, neurologi, lungefunktion eller patientdatabase. 

Corona Lifecare A/S understøtter Din optimerede EKG diagnosticering gennem den solide monitorerings-erklæring: Stol ikke blindt på maskinen, stol på Dig selv og EKG’et! Derfor anbefaler vi fuld lagring af al optagelse til efterfølgende analyse/reanalyse – og fører også udstyr, der monitorerer både fleraflednings langtids-EKG, rent EKG 12, kontinuerlig vektor-kardiografiberegnet dynamisk iskæmimonitorering – og multiparameterovervågning.
På lungefunktionssiden følger vi ligeledes de nyeste ATS- og ERS anerkendte måleteknikker, som vi løbende opdaterer i vore kunders udstyr.